четвртак, 16. фебруар 2012.

Luksuzni namestaj, prestizna unutrasnja arhitektura, Versace home design 2012

Lux life portal Beograd predstavlja aktuelne svetske trendove i pruža informacije o luksuznim proizvodima i egzotičnim destinacijama. Ovaj najbrži i najpotpuniji izvor informacija vas uvodi u svet luksuznog nameštaja prestižnih glamuroznih enterijera i modernog dizajna unutrašnje arhitekture.



Luksuzni italijanski nameštaj svestranog brenda Versace, dizajniran mnoštvom najkvalitetnijih tkanina jarkih boja i dezena ostavlja ljubitelje luksuznih raskošnih enterijera bez daha.


Unikatni luksuzni stolovi za bilijar. Prelepi komadi drveta s različitim nijansama boja uklopiće ovakvo jedno remek delo u svaki ambijent. Multipraktičan proizvod.


Sigurno ste primetili da savremeni radijatori više nisu u drugom planu, oni su naprotiv postali jedna od polaznih tačaka za osmišljavaje enterijera, obratite pažnju na ove fancy luksuzne radijatore na videu iznad. 

Bele sofe za idealno opuštanje u vašem dvorištu, na bazenu ili plaži, kreirao je Gandia Blasco inspirisan drevnim orijentalnim stilom. Konstruisane su od čvrstog metalnog rama sa podesivim zavesama i mogu da se rasklapaju.


Fleksibilnost, funkcionalnost i lepota. Poliform Walk-in garderoberi su integrisane oblasti za odlaganje odeće, obuće i asesoara, izuzetno fleksibilni i dostupni u različitim visinima i širinama. Ova kompanija je dobitnik nagrade za najbolji dizajn 2008-me godine.




Ove savremene police kao inovativne skulpture u prostoru govore o tome koliko se zapravo  naša svest o elementima unutrašnje arhitekture promenila. Savremeni nameštaj kao rezultat kreativne igre i traganja za savršenom funkcionalnošću.


Luksuzni smeštaj u Beogradu prelepi komforni apartmani u samom centru Beograda.
Inovativni moderni vodič za Beograd 3D mapa grada s poslovnim informatorom i postojećim firmama u gradu. 

Нема коментара:

Постави коментар